0
You have no items in your shopping cart.

Ερυθροί Santo Wines

Kissiris Ερυθρός

Τύπος: Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Γηγενείς Ποικιλίες
Περιγραφή: Η λευκή ποικιλία του Ασύρτικου και η ερυθρή της Μαντηλαριάς συνοινοποιούνται προσφέροντας έναν οίνο με φωτεινό τριανταφυλλί χρώμα, διακριτικά φρουτώδη αρώματα και φρέσκια, ευχάριστη γεύση που θα σας εντυπωσιάσει.
Συνδυασμοί με φαγητό: Ταιριάζει υπέροχα με κόκκινο κρέας και λιπαρά τυριά

Image
Image

Kissiris Ερυθρός

Τύπος: Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Γηγενείς Ποικιλίες
Περιγραφή: Η λευκή ποικιλία του Ασύρτικου και η ερυθρή της Μαντηλαριάς συνοινοποιούνται προσφέροντας έναν οίνο με φωτεινό τριανταφυλλί χρώμα, διακριτικά φρουτώδη αρώματα και φρέσκια, ευχάριστη γεύση που θα σας εντυπωσιάσει.
Συνδυασμοί με φαγητό: Ταιριάζει υπέροχα με κόκκινο κρέας και λιπαρά τυριά

Image

Μαυροτράγανο

Τύπος: Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Μαυροτράγανο
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση
Παλαίωση: 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια μέτριου καψίματος
Περιγραφή: Χρώμα ρουμπινί. Πληθωρικό στη μύτη, σε ένα κοκτέιλ κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως κεράσια και μούρα, πλαισιωμένο από νότες βανίλιας και καπνού. Δομημένο στο στόμα, με στρογγυλεμένες τανίνες που υποδηλώνουν εξαιρετική δυνατότητα παλαίωσης.
Συνδυασμοί με φαγητό: Κόκκινο κρέας, κυνήγι, πιάτα με πικάντικες σάλτσες

Μαυροτράγανο

Τύπος: Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Μαυροτράγανο
Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση
Παλαίωση: 12 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια μέτριου καψίματος
Περιγραφή: Χρώμα ρουμπινί. Πληθωρικό στη μύτη, σε ένα κοκτέιλ κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως κεράσια και μούρα, πλαισιωμένο από νότες βανίλιας και καπνού. Δομημένο στο στόμα, με στρογγυλεμένες τανίνες που υποδηλώνουν εξαιρετική δυνατότητα παλαίωσης.
Συνδυασμοί με φαγητό: Κόκκινο κρέας, κυνήγι, πιάτα με πικάντικες σάλτσες

Image

Καμένη

Τύπος: Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Μανδηλαριά
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 2 ημέρες πριν την κλασική ερυθρή οινοποίηση
Παλαίωση: 24 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια μέτριου καψίματος
Περιγραφή: Χρώμα ρουμπινί. Μέτριο σώμα. Βελούδινη υφή, ισορροπημένο, με αρώματα και γεύσεις ώριμων κόκκινων και μαύρων φρούτων, δαμάσκηνου, νότες δέρματος και γης, άσπρου πιπεριού, καπνού και βανίλιας.
Συνδυασμοί με φαγητό: Πιάτα με κόκκινο κρέας, πικάντικα και λιπαρά τυριά

Image
Image

Καμένη

Τύπος: Ερυθρός Ξηρός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Μανδηλαριά
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 2 ημέρες πριν την κλασική ερυθρή οινοποίηση
Παλαίωση: 24 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια μέτριου καψίματος
Περιγραφή: Χρώμα ρουμπινί. Μέτριο σώμα. Βελούδινη υφή, ισορροπημένο, με αρώματα και γεύσεις ώριμων κόκκινων και μαύρων φρούτων, δαμάσκηνου, νότες δέρματος και γης, άσπρου πιπεριού, καπνού και βανίλιας.
Συνδυασμοί με φαγητό: Πιάτα με κόκκινο κρέας, πικάντικα και λιπαρά τυριά

Image

Κρατήρας

Τύπος: Ερυθρός Γλυκός Οίνος από λιασμένα σταφύλια
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Μανδηλαριά
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για
40 - 60 ημέρες.
Παλαίωση: 13 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Απογέμιση βαρελιών με Vinsanto.
Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Χρώμα βαθύ κεραμιδί. Σώμα γεμάτο, με πλούσια, βελούδινη υφή. Θελκτικά αρώματα από γλυκά μπαχαρικά, βανίλια, αποξηραμένα φρούτα όπως δαμάσκηνα, σταφίδες και σύκα μαζί με ψημένους κόκκους καφέ. Η οξύτητα και οι τανίνες ισορροπούν με τη γλυκύτητα και προσφέρουν μια μακρά, απαλή επίγευση.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή την καραμέλα, έντονα τυριά, ξηροί καρποί

Image

Κρατήρας

Τύπος: Ερυθρός Γλυκός Οίνος από λιασμένα σταφύλια
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Κυκλάδες
Ποικιλίες: 100% Μανδηλαριά
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για
40 - 60 ημέρες.
Παλαίωση: 13 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Απογέμιση βαρελιών με Vinsanto.
Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Χρώμα βαθύ κεραμιδί. Σώμα γεμάτο, με πλούσια, βελούδινη υφή. Θελκτικά αρώματα από γλυκά μπαχαρικά, βανίλια, αποξηραμένα φρούτα όπως δαμάσκηνα, σταφίδες και σύκα μαζί με ψημένους κόκκους καφέ. Η οξύτητα και οι τανίνες ισορροπούν με τη γλυκύτητα και προσφέρουν μια μακρά, απαλή επίγευση.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή την καραμέλα, έντονα τυριά, ξηροί καρποί

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country