0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προϊόν

Vinsanto Santo Wines

Vinsanto

Τύπος: Φυσικώς Γλυκός, Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για
40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: 36 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Χαρακτηριστικά: Κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο από γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα και γαρίφαλα μέχρι αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκα και σταφίδες. Υπέροχα παχύρρευστο στο στόμα, με μια χαρακτηριστική δροσιστική οξύτητα που εξισορροπεί απόλυτα τη γλυκύτητα.
Συνδυασμοί με φαγητό: Αποξηραμένα φρούτα, γλυκά, τυριά, ξηροί καρποί

Βραβεία Vintage 2012
Gold - Challenge International du Vin 2019
Rating 93 - The Wine Advocate, Issue 242 End of April 2019

Image
Image

Vinsanto 2012

Τύπος: Φυσικώς Γλυκός, Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 
40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: 36 μήνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Χαρακτηριστικά: Κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο από γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα και γαρίφαλα μέχρι αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκα και σταφίδες. Υπέροχα παχύρρευστο στο στόμα, με μια χαρακτηριστική δροσιστική οξύτητα που εξισορροπεί απόλυτα τη γλυκύτητα.
Συνδυασμοί με φαγητό: Αποξηραμένα φρούτα, γλυκά, τυριά, ξηροί καρποί

Βραβεία Vintage 2012
Gold - Challenge International du Vin 2019
Rating 93 - The Wine Advocate, Issue 242 End of April 2019

Image

Vinsanto 8 Ετών Παλαίωσης

Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για
40 - 60 ημέρες.
Παλαίωση: Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2005 - 2006 - 2007. Ελάχιστη παραμονή 8 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Χαρακτηριστικά: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Νότες αποξηραμένου βερίκοκου, σουλτανίνας, σύκων, μελάσας και μαύρης σοκολάτας. Η λεμονάτη οξύτητα προσθέτει δομή και εξισορροπεί τη γλυκύτητα, ενώ η κομψή και μακρά επίγευση ξεδιπλώνει στρώματα ζαχαρωμένης φλούδας πορτοκαλιού, μαρμελάδας βερίκοκου και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Αποξηραμένα φρούτα, γλυκά, τυριά, ξηροί καρποί

Βραβεία
Gold - Thessaloniki International Wine Competition 2016

Vinsanto 12 Ετών Παλαίωσης

Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για
40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2002 - 2003 - 2004. Ελάχιστη παραμονή 12 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Χαρακτηριστικά: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα μελιού, αποξηραμένου πορτοκαλιού, σύκων, χουρμά και μαρμελάδας ροδάκινου, κόκκων καφέ, μπαχαρικών και καραμελωμένων φρούτων. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα, παχύρευστο και γεμάτο. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων πυρηνόκαρπων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ, παλαιωμένα τυριά, φουά γκρα

Βραβεία
Grand Gold - Thessaloniki International Wine Competition 2016

Image
Image

Vinsanto 12 Ετών Παλαίωσης

Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 
40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2002 - 2003 - 2004. Ελάχιστη παραμονή 12 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Χαρακτηριστικά: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα μελιού, αποξηραμένου πορτοκαλιού, σύκων, χουρμά και μαρμελάδας ροδάκινου, κόκκων καφέ, μπαχαρικών και καραμελωμένων φρούτων. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα, παχύρευστο και γεμάτο. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων πυρηνόκαρπων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ, παλαιωμένα τυριά, φουά γκρα 

Βραβεία
Grand Gold - Thessaloniki International Wine Competition 2016

Image

Vinsanto 1993

Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για
40 - 60 ημέρες.
Παλαίωση: 23 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Χαρακτηριστικά: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Πλούσιο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα σταφίδας, καφέ, βότανων, γλυκού του κουταλιού πορτοκάλι. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα και πλούσια υφή. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Ένας πολύτιμος επιδόρπιος οίνος που προτείνεται να καταναλωθεί χωρίς συνοδευτικό έδεσμα, ώστε να εκτιμηθεί πλήρως το πολύπλοκο αρωματικό και γευστικό του μπουκέτο

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country