Τύπος: Φυσικώς Γλυκός, Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο από γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα και γαρίφαλα μέχρι αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκα και σταφίδες. Υπέροχα παχύρρευστο στο στόμα, με μια χαρακτηριστική δροσιστική οξύτητα που εξισορροπεί απόλυτα τη γλυκύτητα.
Συνδυασμοί με φαγητό: Αποξηραμένα φρούτα, γλυκά, τυριά, ξηροί καρποί
Τύπος: Φυσικώς Γλυκός, Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: 36 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο από γλυκά μπαχαρικά όπως κανέλα και γαρίφαλα μέχρι αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκα και σταφίδες. Υπέροχα παχύρρευστο στο στόμα, με μια χαρακτηριστική δροσιστική οξύτητα που εξισορροπεί απόλυτα τη γλυκύτητα.
Συνδυασμοί με φαγητό: Αποξηραμένα φρούτα, γλυκά, τυριά, ξηροί καρποί
Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2008 - 2009 - 2010. Ελάχιστη παραμονή 12 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα μελιού, αποξηραμένου πορτοκαλιού, σύκων, χουρμά και μαρμελάδας ροδάκινου, κόκκων καφέ, μπαχαρικών και καραμελωμένων φρούτων. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα, παχύρευστο και γεμάτο. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων πυρηνόκαρπων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ, παλαιωμένα τυριά, φουά γκρα
Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2008 - 2009 - 2010. Ελάχιστη παραμονή 12 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα μελιού, αποξηραμένου πορτοκαλιού, σύκων, χουρμά και μαρμελάδας ροδάκινου, κόκκων καφέ, μπαχαρικών και καραμελωμένων φρούτων. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα, παχύρευστο και γεμάτο. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων πυρηνόκαρπων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ, παλαιωμένα τυριά, φουά γκρα
Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2002 - 2003 - 2004. Ελάχιστη παραμονή 12 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα μελιού, αποξηραμένου πορτοκαλιού, σύκων, χουρμά και μαρμελάδας ροδάκινου, κόκκων καφέ, μπαχαρικών και καραμελωμένων φρούτων. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα, παχύρευστο και γεμάτο. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων πυρηνόκαρπων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ, παλαιωμένα τυριά, φουά γκρα
Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες
Παλαίωση: Ανάμιξη επιλεγμένων εσοδειών 2002 - 2003 - 2004. Ελάχιστη παραμονή 12 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Γεμάτο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα μελιού, αποξηραμένου πορτοκαλιού, σύκων, χουρμά και μαρμελάδας ροδάκινου, κόκκων καφέ, μπαχαρικών και καραμελωμένων φρούτων. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα, παχύρευστο και γεμάτο. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων πυρηνόκαρπων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Επιδόρπια με βάση τη σοκολάτα ή τον καφέ, παλαιωμένα τυριά, φουά γκρα
Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες.
Παλαίωση: 23 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Πλούσιο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα σταφίδας, καφέ, βότανων, γλυκού του κουταλιού πορτοκάλι. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα και πλούσια υφή. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Ένας πολύτιμος επιδόρπιος οίνος που προτείνεται να καταναλωθεί χωρίς συνοδευτικό έδεσμα, ώστε να εκτιμηθεί πλήρως το πολύπλοκο αρωματικό και γευστικό του μπουκέτο
Τύπος: Φυσικώς Γλυκός Λιαστός Λευκός Οίνος
Ονομασία Προέλευσης: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Σαντορίνη
Ποικιλίες: 85% Ασύρτικο, 15% Αηδάνι
Οινοποίηση: Έκθεση των σταφυλιών στον ήλιο για 6 - 8 ημέρες. Αργή ζύμωση για 40 - 60 ημέρες.
Παλαίωση: 23 έτη σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Η παλαίωση συνεχίζεται στη φιάλη.
Περιγραφή: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα. Πλούσιο σώμα. Σαγηνευτικά αρώματα σταφίδας, καφέ, βότανων, γλυκού του κουταλιού πορτοκάλι. Βελούδινο στο στόμα με πολυπλοκότητα και πλούσια υφή. Επίμονο τελείωμα με νότες αποξηραμένων και ψημένων φρούτων, σύκων, σοκολάτας και γλυκών μπαχαρικών.
Συνδυασμοί με φαγητό: Ένας πολύτιμος επιδόρπιος οίνος που προτείνεται να καταναλωθεί χωρίς συνοδευτικό έδεσμα, ώστε να εκτιμηθεί πλήρως το πολύπλοκο αρωματικό και γευστικό του μπουκέτο