0
You have no items in your shopping cart.

Τα Νέα μας

Καταβολή Οικονομικής Ενίσχυσης

Από καλύτερη θέση θα αντιμετωπίσουν πλέον τις αυξημένες ανάγκες της περιόδου οι αμπελουργοί του νησιού μας, καθώς χθες πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους το ποσόν της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, που ανέρχεται σε 72,5 ευρώ ανά στρέμμα αμπελώνα. Συνολικά, η οικονομική ενίσχυση είναι 26.298.105 ευρώ για όλα τα νησιά.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Santo Wines Μάρκος Καφούρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχύτατη υλοποίηση της σχετικής υπουργικής απόφασης, η οποία εδράζεται στην συνταγματικά κατοχυρωμένη έννοια της «νησιωτικότητας», σημειώνοντας ότι η έκτακτη οικονομική ενίσχυση δίνει "ανάσα" στους αγρότες σε μια δύσκολη συγκυρία.

Η Πολιτεία, σημείωσε ακόμη ο κ. Καφούρος, πρέπει πάντοτε, όπως στην παρούσα περίπτωση, να αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα προβλήματα των δοκιμαζόμενων κοινωνικών κατηγοριών και ευχαρίστησε, εκ μέρους των μελών της Santo Wines, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΟΠΕΚΕΠΕ.  Επανέλαβε, τέλος, ότι η Santo Wines, που είχε θέσει μετ' επιτάσεως το θέμα της έκτακτης στήριξης των αμπελουργών, παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην υπεράσπιση των αγροτικών και κοινωνικών συμφερόντων.

 

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country