0
You have no items in your shopping cart.

Τα Νέα μας

Πόλος έλξης επισκεπτών το περίπτερο της Santo Wines στο Οινόραμα

Μεγάλη προσέλευση φίλων του κρασιού γνώρισε και στο φετινό Οινόραμα το περίπτερο της Santo Wines, με το ενδιαφέρον να εκδηλώνεται τόσο για τις γνωστές όσο και για τις νέες ετικέτες.

Πολλοί από τους επισκέπτες, γνωρίζοντας την ξεχωριστή ποιότητα του Σαντορινιού κρασιού και την διεθνή φήμη που απολαμβάνει, πέρα από την δοκιμή ήθελαν και μια βαθύτερη γνώση για τα γνωρίσματα κάθε ετικέτας με την "ομάδα" της Santo Wines να ανταποκρίνεται δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τα ποικιλιακά χαρακτηριστικά και τη διαδικασία οινοποίησης. Το "παρόν" στο Οινόραμα έδωσε και ο πρόεδρος της Santo Wines Μάρκος Καφούρος, που παρέστη επίσης και στην τελετή βράβευσης του 23ου Διαγωνισμού Οίνων και Αποσταγμάτων, όπου, όπως είναι γνωστό, η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων απέσπασε 10 βραβεία, εκ των οποίων 3 χρυσά.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καφούρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την βράβευση, επισημαίνοντας ότι η παραγωγή υψηλής ποιότητας κρασιών είναι μια αμετακίνητη σταθερά στην λειτουργία της Santo Wines που αντανακλά τον σεβασμό στην μακρά αμπελοοινική παράδοση της Σαντορίνης.

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country