0
You have no items in your shopping cart.

Τα Νέα μας

Νυχτέρι 2022 Διάκριση

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την Santo Wines  και ένα από τα φημισμένα ΠΟΠ κρασιά της με παραδοσιακή ένδειξη. Το Σαντορίνη Νυχτέρι 2022 απέσπασε χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό Thessaloniki Wine and Spirits Trophy 2024, συγκεντρώνοντας μάλιστα μια από τις δύο μεγαλύτερες βαθμολογίες (94/100) των κριτών.

Η διάκριση  έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ο πλέον επιτυχημένος οινοποιητικός συνεταιρισμός της χώρας επιχειρεί ένα νέο δυναμικό άνοιγμα στις αγορές, μέσω του rebranding και με μια νέα προσέγγιση στην ωρίμανση του συγκεκριμένου κρασιού. 

Η Santo Wines είναι σταθερά προσανατολισμένη στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, με σεβασμό στην παράδοση του μοναδικού αμπελώνα της Σαντορίνης αλλά και καινοτόμο πνεύμα, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων Μάρκος Καφούρος. Το πιστοποιούν, πρόσθεσε, οι συνεχείς διακρίσεις των οίνων που παράγουμε από τα ειδικά κοινά και η πορεία μας στην διεθνή αγορά.

    

 

Oινοποιείο: Πύργος, Σαντορίνη 84701 Τ 228 602 2596 Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 48600338000

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country