0
You have no items in your shopping cart.

Τα Νέα μας

Ταξίδι επαγγελματικής εκπαίδευσης

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ξεχωριστό ταξίδι επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του οποίου επισκεφθήκαμε τις οινοπαραγωγικές περιοχές του Πόρτο, της κοιλάδας Douro, της Madeira, της Λισαβόνας, του Colares, του Setubal και του Minho στην Πορτογαλία!

Σε αυτό συμμετείχαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης του Συνεταιρισμού, στελέχη της Ένωσης και εκπρόσωποι του Επαρχείου Θήρας, αμπελουργοί, βασικοί συνεργάτες στον τομέα του οινοτουρισμού, αλλά και της εμπορίας των κρασιών μας!

Σκοπός μας ήταν να ανακαλύψουμε την προστατευόμενη - υπό την αιγίδα της Unesco - ηρωική αμπελοκαλλιέργεια της γης, τα κρασιά, την ιστορία, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό της χώρας, αλλά κυρίως να εξοικειωθούμε με την επιτυχημένη προσέγγισή της στον κλάδο του οινοτουρισμού. Μέλημά μας ήταν να δώσουμε προσοχή στις υπηρεσίες, τις εμπειρίες, τις διαδικασίες, μαθαίνοντας από τις επιτυχημένες πρακτικές, και υιοθετώντας στοιχεία που μπορούν να προσαρμοστούν στο δικό μας μοντέλο φιλοξενίας!

Η πρόοδος, η εξέλιξη και η καινοτομία είναι μέσα στη φύση μας, με τον Οινοτουρισμό να είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του νησιού μας.

Θέτοντας τον πήχη συνεχώς ψηλότερα, επιθυμούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους επισκέπτες μας. Το όραμα μας είναι να αποτελούμε πρότυπο Οινοτουρισμού, πρωτοστατώντας στον κλάδο και υποστηρίζοντας παράλληλα τη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

 

Oινοποιείο: Πύργος, Σαντορίνη 84701 Τ 228 602 2596 Ε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | αριθμός Γ.Ε.ΜΗ. 48600338000

 

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country