0
You have no items in your shopping cart.

Τα Νέα μας

Γιορτάζουμε 70 χρόνια από την ίδρυσή μας

Φέτος, μαζί με τα 1200 ενεργά μέλη μας, αμπελοκαλλιεργητές κι αγρότες του νησιού μας, γιορτάζουμε 70 χρόνια από την ίδρυσή μας. 70 χρόνια συλλογικότητας σε μια πορεία που μέσα από επιτυχίες αλλά και δυσκολίες έβαλε γερά θεμέλια για τη διαφύλαξη και την προώθηση των μοναδικών παραδόσεων και των αυθεντικών προϊόντων της Σαντορίνης.Φέτος, μαζί με τα 1200 ενεργά μέλη μας, αμπελοκαλλιεργητές κι αγρότες του νησιού μας, γιορτάζουμε 70 χρόνια από την ίδρυσή μας. 70 χρόνια συλλογικότητας σε μια πορεία που μέσα από επιτυχίες αλλά και δυσκολίες έβαλε γερά θεμέλια για τη διαφύλαξη και την προώθηση των μοναδικών παραδόσεων και των αυθεντικών προϊόντων της Σαντορίνης.

Η επιχειρηματική μας δράση συμβαδίζει με τον έντονα κοινωνικό μας χαρακτήρα και βασίζεται στη συλλογικότητα, την αυθεντικότητα, την υψηλή ποιότητα και την αειφόρο ανάπτυξη του αγροτικού τοπίου.Μέσα από την καινοτομία και τον στρατηγικό σχεδιασμό στους τομείς της καλλιέργειας, της παραγωγής, της έρευνας, του branding, του στοχευμένου marketing & προώθησης παράγουμε οίνους υψηλής ποιότητας, που τυγχάνουν διεθνών διακρίσεων και αναγνώρισης στο παγκόσμιο οινικό στερέωμα.

Έχουμε δημιουργήσει ένα διεθνές brand το οποίο αφηγείται την συναρπαστική ιστορία του μοναδικού στον κόσμο terroir της Σαντορίνης και εκφράζει απόλυτα  την αίσθηση του «μαγικού» τόπου καταγωγής του.

 

Στέλα Κασιώλα 
Marketing Manager
T: 22860 22596  ext.133M: 6948 573789
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country