0
You have no items in your shopping cart.

Τα Νέα μας

Έκθεση «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις»

Ευκαιρία να απολαύσουμε.. γεύση Σαντορίνης !! Από αύριο Παρασκευή 12 Απρίλιου μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου, σας περιμένουμε στην έκθεση «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις» που διοργανώνει το περιοδικό Αθηνόραμα, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Στο κτίριο ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ, το stand 26  έχει…  υπέροχη θέα στην καλντέρα  και είναι γεμάτο με γεύσεις και αρώματα από το πολυδύναμο Ασύρτικο, τον φημισμένο πολτό από τοματάκι Σαντορίνης και την βελούδινη φάβα Santo! Όλα εξαιρετικής ποιότητας, αυθεντικά παραδοσιακά Σαντορίνης, από τους αγρότες- μέλη του Συνεταιρισμού μας !

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, διάσημοι σεφ παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής ενώ ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW μας ξεναγεί σε μια συναρπαστική γευστική δοκιμή παλαιωμένων οίνων από Ασύρτικο Σαντορίνης !

Επισκεφτείτε την έκθεση για μια απολαυστική και ψυχαγωγική βόλτα ανακάλυψης και ελεύθερης γευσιγνωσίας επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων!

SantoWines Κτίριο Γ ( Νέοι Φούρνοι) Stand 26.

Μέρες και ώρες λειτουργίας:      Παρασκευή 12/4: 4-9 μ.μ. Σάββατο 13/4: 10 π.μ.-9 μ.μ.   Κυριακή 14/4: 10 π.μ.-9 μ.μ. Γενική είσοδος: € 5   Εισιτήριο 3 ημερών: € 10 Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις: http://www.elladagiortigefseis.gr/

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country