0
You have no items in your shopping cart.

Τα Νέα μας

Aegean Mamas Know Best

Μια πρωτότυπη εκδήλωση γαστρονομίας για μικρούς και μεγάλους στο οινοποιείο μας: Aegean Mamas know best!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Aegean mamas know best” & “Aegean Gardeners”, που φιλοξένησαμε στο οινοποιείο μας, στις 18 Απριλίου 2019 στα πλαίσια της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης, Νότιο Αιγαίο 2019».

Η δράση «Οι μαμάδες του Αιγαίου γνωρίζουν καλύτερα – Aegean mamas know best» και «Οι μικροί κηπουροί του Αιγαίου – Aegean Gardeners», ταξίδεψαν στη Σαντορίνη, με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και την πρέσβειρα σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στο πλαίσιο της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης, Νότιο Αιγαίο 2019». 

Το μήνυμα της δράσης είναι: «η νησιώτικη κουζίνα στο νησιώτικο σπίτι» με τη χρήση των τοπικών προϊόντων. 

Οι μαμάδες, οι γιαγιάδες, τα παιδιά, συνάντησαν τη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, τα μέλη της  Λέσχης Αρχιμαγείρων και των τοπικών συλλόγων, μαγείρεψαν και να συζήτησαν για όλα αυτά που «οι μαμάδες του Αιγαίου γνωρίζουν καλύτερα». 

Τα τοπικά προϊόντα, η παραδοσιακή κουζίνα και η σύγχρονη προσέγγισή της στο σπίτι, η συμμετοχή των παιδιών στην προετοιμασία του φαγητού με όλα τα μέλη της οικογένειας, η υγιεινή διατροφή, τα αρωματικά και τα βότανα, ήταν τα θέματα που αναπτύχθηκαν. 

Τα παιδιά ασχολήθηκαν στο δικό τους εργαστήρι φτιάχνοντας παραδοσιακά κουλουράκια, οι νοικοκυρές ετοίμασαν παραδοσιακές συνταγές, που απόλαυσαν μαζί με τα μοναδικά στον κόσμο κρασιά της Σαντορίνης όλοι οι επισκέπτες.

Please Verify your Age

Are you of legal drinking age in your country?

YES

YES

NO

NO

____________________

By entering this website, you affirm that you are of legal drinking age in your country